Help mee

Help mee

Doneren

Onze stichting is geheel afhankelijk van donaties, giften en schenkingen. Wij ontvangen onze financiƫle middelen van particulieren, scholen, kerken en bedrijven. Een gift aan onze stichting is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting door de ANBI status (in aanvraag).
Ook verkrijgt de stichting middelen door het houden van acties, het organiseren van verkopingen, benefietconcerten etc. Dit alles gesteund door de Werkgroep Oeganda en door personen die de stichting een warm hart toe dragen.
U kunt uw donatie / gift overmaken op de bankrekening van de stichting. Indien u wenst kunt u een schriftelijke bevestiging (Email) krijgen van uw gift. U kunt daarvoor het formulier invullen onder Contact.

Sponsoren

Donaties, schenkingen en giften maken het werk wat wij als stichting in Oeganda voor de (wees)kinderen willen gaan realiseren, ook daadwerkelijk mogelijk. Zakelijke ondernemers die onze projecten ondersteunen, willen wij graag op deze pagina bedanken door hier hun bedrijfslogo hier te plaatsen met een link naar hun bedrijfs-website. Ook particuliere sponsors en donateurs, welke daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van onze projecten kunnen, indien zij er geen bezwaar tegen hebben, vermeld worden op deze pagina.

Om privacy redenen vragen wij ieder eerst toestemming alvorens een naam of bedrijfslogo geplaatst wordt.

Volg ons