Bezoek aan Bulamu
16 november 2015

Bezoek aan Bulamu

reisbulamu-nov2015

Woensdag 18 november vertrekken Frits van der Heide en Roelie de Haan naar Oeganda, om een bezoek te brengen aan Bulamu. Alle voorbereidingen zijn getroffen en met vier volle koffers gaan zij voor een week naar het kinderdorp wat ons zo na aan het hart ligt. Er zijn al vele afspraken gemaakt, met ondermeer de oprichter Joseph Lubega, en met de bouwkundige David Ssembajwe. Het vierde huis is net afgemaakt en er worden plannen besproken voor de twee huizen die nog afgebouwd gaan worden. Ook zijn we benieuwd naar het weerzien met de kinderen. Roelie neemt lesmateriaal mee en gaat ook zelf nog les geven. Als Oeganda werkgroep wensen we Frits en Roelie een goede en inspirerende reis.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits en Geke schreef:

    wij zijn benieuwd hoe het er zal zijn.
    we komen terug met foto`s en vehalen

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons