Benefietdiner
28 juni 2016

Benefietdiner

Menu benefietdiner

Donderdag 23 juni 2016 is de vrijwilligersgroep uitgenodigd voor een diner in het restaurant van ROC De Friese Poort in Sneek. Ook konden zij extra gasten meenemen om deel te nemen. Dit diner was tevens het examen van enkele studenten van de studierichting Horeca. Zij maakten de gerechten van het menu en verzorgden de bediening. Voor een groep van 20 personen konden zij hun culinaire kunsten tonen. Tijdens het diner heeft Frits verteld over de huidige situatie op Bulamu, het vijfde huis is nu ook klaar. En de opbrengst van het diner komt ten goede aan het eerstvolgende doel: het afbouwen van het zesde huis. De dinergasten hebben heerlijk gegeten en een fijne avond gehad.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    echt een heerlijk diner.
    dan eet je ook weer iets wat je normaal niet zou nemen. echt verrassend.

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons