Vijfde huis
6 oktober 2016

Vijfde huis

Vijfde huis

Het eerste halfjaar van 2016 ligt al weer ruim achter ons en wij hebben als stichting een prima periode gekend met onze activiteiten voor en in het kinderdorp. Er is een halfjaarverslag gemaakt waarin alles op een rijtje is gezet. Zoals jullie kunnen lezen zijn er grote vorderingen gemaakt, het 5e huis is klaar en er volgen nu maar liefst 470 kinderen les op de lagere school. Wij zijn dan ook heel dankbaar dat wij dit voor deze kinderen hebben kunnen realiseren. Dat geeft ons ook weer de inspiratie om enthousiast verder te gaan, want onze volgende uitdaging is het afbouwen van het 6e huis en tevens een beschermende muur tussen de twee rijen huizen.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    het 5e huis ziet er weer prachtig uit.
    nog 1 huis te gaan!

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons