Zesde huis
21 november 2016

Zesde huis

zesde huis

Vandaag bestaat de stichting 2 jaar! En er is veel gebeurd, dat kunnen we vieren.

Het geld van de najaarsactie zetten we in voor het afbouwen van het zesde familiehuis. Het casco staat al enkele jaren en is enigszins in verval geraakt. In de afgelopen tijd zijn de muren en de vloer zijn weer hersteld. Onze bouwer David is daarna begonnen met de dakconstructie en dat begint nu ook vorm te krijgen.

De moestuinen van Bulamu breiden uit, net als de varkenshouderij. Gezien de stijging van de voedselprijzen in Oeganda door het gevolg van de oorlog in Zuid-Soedan hebben de kinderen hier veel baat bij.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    Stichting Kinderhulp Oeganda van harte gefeliciteerd, ook natuurlijk met de resultaten van jullie inspanningen voor de kinderen en het leven in het dorp.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons