Benefietdiner Beachclub
16 juni 2017

Benefietdiner Beachclub

Diner Beachclub

Op donderdag 15 juni was er een benefietdiner in de Beachclub te Lemmer. Belangstellenden konden zich opgeven om mee te doen. In totaal konden we 33 mensen verwelkomen op deze mooie locatie in Lemmer. Bij zonnig weer was er een fantastisch uitzicht op de Lemster baai. Bouwers van het eerste uur waren aanwezig, en zo ook het grootste deel van de werkgroep en andere belangstellenden.

Tijdens de borrel en het diner konden aanwezigen herinneringen ophalen en informatie uitwisselen over de activiteiten die in de afgelopen periode zijn uitgevoerd door onze stichting. Frits van der Heide heeft tijdens een presentatie ook nog eens in een overzicht deze activiteiten toegelicht. Als je dit allemaal op een rijtje zet, kunnen we zeer tevreden zijn over wat er allemaal is bereikt.

Presentatie

Alle zes huizen waarmee de bouwactiviteiten begonnen, zijn afgemaakt. Ook het zesde is klaar en moet alleen nog geschilderd worden aan de buitenkant. En we gaan door, zo willen ook we ook zorgen dat de inrichting van de slaapplaatsen op orde komt, dat de huizen voldoende beschermd worden in de regentijd, en dat wij ook helpen bij initiatieven om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Het was een gezellige avond en iedereen heeft genoten van het uitstekende diner in de Beachclub dat voor een deel werd gesponsord door de Beachclub.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    Het was echt een gezellige avond, het eten was prima. zoals ook al staat vermeld kunnen we tevreden terug zien op de periode waarin we deze huizen hebben gerealiseerd.
    Het kinderdorp is er bijzonder blij mee.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons