Tussenstand spaarbusjes
24 juni 2017

Tussenstand spaarbusjes

Spaarbusjes

Vier gezamenlijke goede doelen stichtingen Lemmer hadden begin dit jaar een aantal spaarbusjes achtergelaten in winkels en bij de horeca in Lemmer. De 100 beplakte busjes met de tekst: “Steun de (wees)kinderen in Afrika” zijn inmiddels door de organisatie omgeruild en de inhoud is geteld. Nu al een pracht resultaat van € 1.030,-.

In de busjes kan men een kleine bijdrage geven voor het werk wat de stichtingen doen voor de minder bedeelde kinderen op het Afrikaanse contingent. Met het principe “Vele kleintjes maken één grote” hopen ze ook voor het jaar 2017 een structurele steun te kunnen geven aan de levensbehoeften en onderwijsvoorzieningen van deze kinderen.

Stichtingen Lemmer: YOEF, Guela Bomah, Care4Gambia en Kinderhulp Oeganda.
(bron Lemsternijs).

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    vele kleinen maken één grote!!
    dat blijkt maar weer.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons