Opbrengst veertigdagenproject Lemmer
6 juli 2017

Opbrengst veertigdagenproject Lemmer

Pasen omslag 2017

Tijdens de veertigdagentijd hebben de kerken in Lemmer gespaard voor het project ‘Onderwijs maakt een wereld van verschil’ van de vier goede doelen stichtingen in Lemmer. Deze stichtingen zetten zich zetten in voor onderwijs aan kinderen in vier Afrikaanse landen: Guela Bomah in Guinee, YOEF in Kenia, Care4Gambia in Gambia en Kinderhulp (in) Oeganda. Het doel was om zoveel mogelijk kinderen een jaar lang te ondersteunen voor lager en voortgezet onderwijs.

Presentatie op 5 maart

De opbrengst van deze spaaractie bedraagt meer dan 8.000 euro. Deze opbrengst is gelijkelijk verdeeld over de vier stichtingen die hiermee aan de slag kunnen. Zo kunnen een groot aantal kinderen in vier Afrikaanse landen onderwijs volgen en kunnen we daadwerkelijk ‘het verschil maken’. Namens de deelnemende stichtingen willen we iedereen hartelijk bedanken die hebben meegewerkt aan het behalen van dit fantastische resultaat.

Kinderhulp Oeganda zal het geld inzetten voor het betalen van schoolgeld en het aanschaffen van lesmateriaal voor kinderen op de basisschool in Bulamu village.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    Een prachtige opbrengst. hier kan door de stichtingen veel worden gedaan, alles ter bevordering van de onderwijs faciliteiten.
    Onderwijs is de weg naar een betere toekomst

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons