Nieuwe secretaris
20 oktober 2017

Nieuwe secretaris

Nieuwe secretaris

Op 3 oktober 2017 is de samenstelling van het stichtingsbestuur gewijzigd. Willem Frankena als secretaris en Piet van der Velde als bestuurslid waren vanaf het eerste uur betrokken bij de stichting. Zij hebben aangegeven te willen stoppen met de bestuursfunctie, maar blijven wel actief in de projectgroep. Wij danken hen zeer voor het werk wat zij gedaan hebben in het bestuur. Vanuit de projectgroep hebben Sytske Schulte en Geertje Hoekstra aangegeven de vacante functies te willen invullen, nu als respectievelijk eerste en tweede secretaris. We heten beiden van harte welkom in het bestuur van de stichting!

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    succes dames in het bestuur.
    Het zal zeker goed komen.

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons