Voetbalshirts van het Kompas Lemmer
7 maart 2018

Voetbalshirts van het Kompas Lemmer

Shirts van het Kompas

In februari heeft Frits van der Heide een bezoek gebracht aan Bulamu Children’s Village. Het was goed om weer daar te zijn: met eigen ogen te zien hoe het gaat met de kinderen, weer opnieuw contacten te leggen en op de hoogte te zijn van de laatste stand van zaken. Daarnaast was de reis bedoeld om voorbereidingen te treffen voor de bouw van een primary school (basisschool).

Frits kwam niet met lege handen – hij had het complete voetbaltenue mee van het Schippersinternaat Het Kompas uit Lemmer. De kinderen waren erg blij met de nieuwe outfit, stuk voor stuk trots om bij het voetbalteam te horen met een professionele uitstraling.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons