Lemsters gaan school bouwen in Oeganda
17 mei 2018

Lemsters gaan school bouwen in Oeganda


Bouwgroep Lemmer

Donderdag 31 mei vertrekken ze naar Oeganda, 14 Lemsters en 3 personen uit Groningen. Ze gaan een lagere school bouwen voor de ruim 380 kinderen in het wees-kinderdorp Bulamu. De voorbereidingen zijn getroffen waaronder diverse acties om het nodige geld bijeen te krijgen.

Mede door de vele giften (vaak grote) vanuit de Lemster gemeenschap en bedrijven kan de groep met dit project starten. Ook in Oeganda staat alles klaar voor bouw. De fundering is gemaakt en dus kunnen ze bij aankomst meteen aan de slag.

Mocht u de bouw willen steunen (graag), en/of de reis en bouwactiviteiten willen volgen dat kan via onze berichten hier en op Facebook

Bijgaande foto – Lemsters en oud-Lemsters die zich gaan inzetten voor dit kinderdorp.
Vanaf links: Dré Schulte, Frits van der Heide, Roelie de Haan, Geertje Hoekstra, Jappie de Haan, Meta Mulder, Sietske Schulte, Marten Speerstra, Jan Mulder, Geke van der Heide, Pier Hoekstra, Murk Hoekstra, Theo de Witte, Hessy Hoekstra.

(bron Lemsternijs).

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons