Naar Bulamu – vrijdag 1 juni 2018
4 juni 2018

Naar Bulamu – vrijdag 1 juni 2018

Ontvangst

Om 9.00u kwam iedereen aan het ontbijt. Ook klaagde iedereen over het lawaai van de afgelopen nacht. Het hotel ligt aan een drukke weg en het verkeer ging de hele nacht door. Na het ontbijt gingen we met de bus op weg naar Bulamu. Vooral de mensen die voor de eerste keer mee zijn, keken hun ogen uit. Zoveel indrukken, zoveel te zien. Op Bulamu aangekomen, werden we enthousiast ontvangen door de kinderen die net een pauze hadden. De koffers vol met kinderkleding en andere spullen, nodig voor de bouw ed werden naar het guesthouse gebracht. Verder kregen we een rondleiding door het dorp. Bouwbesprekingen werden gevoerd. De lunch had Ester, een van de huismoeders, voor ons klaargemaakt, veel te veel, maar wel lekker.

Lunch Bulamu

Na het eten zijn we verder gegaan met de rondleiding, de tuinen en de varkens moesten ook nog bekeken worden.

Om 15.00u is de eerste groep weer richting het hotel gegaan en de andere helft is gaan lopen naar de hoofdweg, waar ze opgepikt werden door het busje van Joseph. Alle indrukken en verhalen konden we verwerken onder het genot van een biertje of een frisje op het terras van het hotel.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons