Volleybal en voetbal – dinsdag 5 juni 2018
7 juni 2018

Volleybal en voetbal – dinsdag 5 juni 2018

Autopech

Op de terugweg gisteren had de tweede ploeg autopech en moesten we langs de weg wachten op een taxi. We hebben ons prima vermaakt met de families langs de weg. Iedereen is hier vriendelijk en willen graag met je praten, foto’s nemen en een lolletje maken. Heel erg leuk!

Weer vroeg uit de veren voor de tweede bouwdag. De auto is gemaakt en we vertrekken nu tegelijk met een extra busje. Op de bouwplaats helpt iedereen helpt mee en je ziet de muren groeien. Wij zijn nu ook zelf aan het metselen.

Volleybalteam

En we hebben nog meer spullen te verdelen, de voetbalshirts van CVVO met een voetbal, de volleybalshirts van LVC met 3 volleyballen. De jongens en meisjes zijn zichtbaar blij met de shirts en natuurlijk worden er foto’s gemaakt. Later hopen we de teams nog in actie te zien op het sportveld, natuurlijk in het nieuwe tenue.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons