Metselen en vlechten – donderdag 7 juni 2018
11 juni 2018

Metselen en vlechten – donderdag 7 juni 2018

Bouwen

Vandaag konden we nog volop aan het werk op de bouwplaats. Met name voor het vlechtwerk voor de betonnen balken van de verdiepingsvloer was er nog genoeg te doen. We helpen ook weer de metselaars die op steigers de muren op de gewenste hoogte brengen. We geven de stenen aan brengen de specie. De muren zijn bijna af! Verder werken we ook aan het onderhoud van de huizen, verlengsnoeren gemaakt voor gereedschap, kapotte lampen worden vervangen. Ook het sanitair wordt nagekeken door de loodgieter.

Kaften

De kinderen zien ook nog mogelijkheden om de lege cementzakken te gebruiken. Zij kaften hiermee hun schriften voor school. Als we naar het guesthouse lopen voor koffie of lunch zijn er altijd weer kinderen die ons vermaken en met ons meelopen.

Markt

In de middag gaat ook een groep naar de markt om inkopen te doen voor het avondeten van morgen. Wij gaan dan koken in de keuken van Bulamu, en hebben de Oegandese huismoeders en bouwers uitgenodigd.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Wimmie schreef:

    Succes met koken. Wordt vast lekker! Succes met de laatste loodjes.

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons