Weeksluiting op Bulamu – vrijdag 8 juni 2018
11 juni 2018

Weeksluiting op Bulamu – vrijdag 8 juni 2018

Schoolkinderen

Vrijdag was een enerverende dag op Bulamu. Toen we vroeg aankwamen stonden alle kinderen keurig in rijen opgesteld naast het kerkgebouw. Dit is gebruikelijk als afsluiting van de schoolweek zoals ook op maandagmorgen gebeurt bij het begin van de schoolweek. Er wordt dan gezongen onder leiding van de leerkrachten. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe gedisciplineerd dit gebeurt.

Op de bouwplaats is door ons het ijzervlechten afgemaakt voor de betonbalken op de muren. Hier bovenop worden dan nog 3 rijen stenen gemetseld.

Koken

‘s Middags zijn alle dames onder de bezielende leiding van Tejo (Groningen) begonnen met het klaarmaken van het diner op Bulamu voor o.a. alle huismoeders en de metselploeg. In totaal waren we met 50 mensen. De ingrediënten waren van tevoren ingekocht bij de plaatselijke supermarkt en op de markt. Een bezoek aan een plaatselijke markt is op zich al een belevenis.

Aan tafel

Het diner viel letterlijk en figuurlijk in de smaak bij iedereen, zowaar een huzarenstukje als je bedenkt dat het niet is klaargemaakt in een goed geoutilleerde keuken. Complimenten aan de kookploeg.

Groepsfoto

En een groepsfoto van de huismoeders, bouwers, onze groep en aanwezige kinderen maakt het feest compleet!

2 reacties geplaatst

Reacties

 • Gonny Speerstra schreef:

  Het schiet lekker op. Succes nog de komende dagen!

 • Wimmie schreef:

  Wat ziet het er gezellig uit! Het heeft vast goed gesmaakt.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Volg ons