De tweede werkweek – maandag 11 juni 2018
12 juni 2018

De tweede werkweek – maandag 11 juni 2018

Bekisting

Na weer een bijzondere rit over ‘Bombo road’ met aansluitend het gehobbel over de zandwegen vol met kuilen en gaten arriveerde de groep in twee busjes op Bulamu. Een ieder hees zich daar waar nodig in de werkkledij. Allereerst werden we allemaal opgeroepen om de zware stenen klaar te zetten voor de metselaars. Er komen nog exra lagen op de bekisting. Het was toen al vrij warm. Het zweet brak bij menigeen uit.

Waslijnen

Een aantal mannen is vervolgens bezig geweest met het vlechten van betonijzer. De rest van de mannen zijn met de palen van de waslijnen aan de gang gegaan. Dit voor het gemak van de huismoeders. Dit was zwaar werk in de grond vol met stenen. De metselaars zouden aan het eind van de middag beton in de gaten storten.

Presentje

De vrouwen hebben stukken stof wat waterbestendig is afgeknipt van een rol, die morgen aan de huismoeders gegeven worden. Deze stof kan over de matrassen worden gedaan. Veel matrassen liggen ’s morgens buiten te drogen.

Verder zijn er voorbereidingen gemaakt voor de spelletjes, die we morgen voor de kinderen gaan organiseren. Ook zijn aan de 7 huismoeders en 2 huisvaders alsmede 4 koks , geestelijke verzorger, 2 bouwers en natuurlijk Joseph een presentje overhandigd.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons