Afscheid – woensdag 13 juni 2018
13 juni 2018

Afscheid – woensdag 13 juni 2018

Nieuwe school

Het is onze laatste dag in Bulamu Children’s Village en staat in het teken van afronding en afscheid. Maar er gebeurt nog van alles. Enkelen zijn nog bezig met de klussen en leggen de laatste hand aan de bouw. We kunnen trots zijn dat we zo veel konden doen samen met de bouwers. De muren staan, de lateien rondom zijn gemaakt en daarop zijn de extra lagen gemetseld. Eigenlijk is het klaar voor de volgende fase: de constructie van het dak.

Spijkerpoepen

Daarnaast is er ’s ochtends een voortzetting van spelletjesdag voor de hoogste groepen van de ‘primary school’. We zijn ingedeeld bij de verschillende spellen om het in goede banen te leiden: touwtrekken, zaklopen, estafette, slagbal, volleybal, spijkerpoepen, elastieken. Gelukkig hebben we hulp van de onderwijzers hierbij. Het is een gezellige boel en iedereen heeft plezier!

Volleybal

Na een welverdiende lunch is er ’s middags nog sport op hoog niveau: damesvolleybal en herenvoetbal.

Touwtrekken

En we dagen de bouwers uit voor een traditioneel potje touwtrekken. Prestige staat op het spel en dus belangrijk om goed voor de dag te komen. Een gelijkspel is ons deel en dat laten we zo. Dit feit wordt gevierd met een biertje dat we aanbieden aan de bouwers. Dit wordt erg gewaardeerd

Laatste dag

En dan is er nog tijd voor een ieder om afscheid te nemen. Iedereen is erg dankbaar en er volgen vele malen ‘Thank you’. De missie is geslaagd en hun dankbaarheid doet ons goed. Bulamu goodbye!

één reactie geplaatst

Reacties

  • Willie van der Schaaf schreef:

    Wat leuk om jullie verhalen te lezen, geweldig. Wij wensen jullie
    allemaal een goede terug reis. Roel en Willie

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons