Alle sponsoren bedankt!
27 juli 2018

Alle sponsoren bedankt!

Tot de dakrand

Afgelopen juni zijn wij als groep van 17 personen twee weken naar Oeganda geweest om mee te helpen aan de bouw van de primary school. Met zo veel mensen, samen met de lokale bouwers, kun je ver komen. De school is klaar tot aan de dakrand en wordt nu verder afgebouwd. Met dit project is weer een grote stap gezet in de ontwikkeling van Bulamu.

De sponsoren willen we heel hartelijk bedanken voor hun steun aan het weeskinderdorp Bulamu in Oeganda. In een brief onderschrijft Frits van der Heide onze dank en geeft een beknopt overzicht wat er zoal bereikt is en wat er nog gaat komen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij kunnen ook een fotopresentatie verzorgen van ons laatste project.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits schreef:

    we hebben in de twee weken een mooi gebouw neergezet.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons