Nieuwe school in gebruik
26 september 2018

Nieuwe school in gebruik

School in gebruik

Afgelopen maandag 17 september is de nieuwe school in gebruik genomen, bij de start van het derde semester. In recordtempo is de school klaargemaakt voor de lessen. Er zijn nu twee grote ruimtes met een open doorgang. De school is ingericht met nieuwe schoolbanken en er is een schoolbord op de muur gemaakt met schoolbordverf. De kinderen zijn maar wat trots om als eersten de school te mogen gebruiken.

Derde semester in nieuwe school

Er is hard gewerkt aan de afbouw van de school de laatste maanden. Na ons vertrek in juni kwamen al snel de houten dakconstructie en de golfplaten op het dak. Vervolgens zijn de vloeren afgewerkt en de muren gepleisterd. En de ramen en deuren geplaatst. Het is een mooie school geworden, zeker nadat binnen en buiten geverfd is, in frisse bijpassende kleuren. Het resultaat mag er zijn. De kinderen hebben nu een echte ruime school om te kunnen leren!

Bekijk hier meer foto’s van de afbouw en de opening.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits van der Heide schreef:

    Het is een mooie school geworden!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons