Nieuwsbrief najaar 2019
14 november 2019

Nieuwsbrief najaar 2019

Kinderen uit school

Er is weer veel bereikt zoals bedden voor de meisjesgroepen, lesmateriaal, een nieuw lesloaal bij de secondary school, onderhoud van de familiehuizen en aanpassingen aan het terrein. En er zijn meer kinderen in de opvang dan ooit. U leest dit allemaal in de nieuwsbrief met hierin ook de nieuwe plannen.

De Actie Warm Hart van KRO-NCRV is eind september afgelopen. In eerdere berichten werd u opgeroepen op ons te stemmen. Helaas hebben we de finaleplaats niet gehaald, maar we zijn blij met alle stemmen die we kregen. Zo zijn wij ook weer onder de aandacht gekomen van velen.

We vieren dit jaar ook ons 5-jarig jubileum. De stichting werd opgericht op 21 november 2014. Wij zijn zeer dankbaar voor alle giften en steun die wij mochten ontvangen voor het kinderdorp Bulamu. Voor ons reden genoeg om dit werk voort te zetten!

Lees de nieuwsbrief.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons