Renovatie familiehuizen
29 februari 2020

Renovatie familiehuizen

Renovatie familiehuizen

De eerstgebouwde familiehuizen waren, na het intensieve gebruik door de jaren heen, toe aan een grondige renovatie. Wij hebben in overleg met David, onze lokale bouwer, deze huizen dan ook grondig aangepakt en weer in goede staat opgeleverd. Dit is vorig jaar gebeurd in een vakantieperiode omdat een huis helemaal gestript moest worden. Dus werden alle kinderen ondergebracht in de andere, ook al volle, familiehuizen.

Renovatie familiehuizen

Dit is allemaal naar wens uitgevoerd. We hebben alle vloeren (binnenin en de buitenrand) eruit laten halen en een nieuwe hardere cementdekvloer laten aanbrengen. Aan alle binnen- en buitenmuren zijn de beschadigingen bijgewerkt, en gebreken aan kozijnen, deuren en sanitair gerepareerd. Ook zijn de vele kapotte ramen vervangen. En tenslotte zijn de huizen compleet van een frisse verflaag voorzien. Het is een grote noodzakelijke verbetering en zo kunnen de kinderen weer jaren in een goed huis verblijven.

Meer foto’s.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits van der heide schreef:

    Het ziet er weer netjes en fris uit.
    was ook wel nodig.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons