Veertigdagenproject Lemmer
10 juli 2020

Veertigdagenproject Lemmer

Bedden en bakovens voor Bulamu

Het is een tijdje stil geweest, maar we hebben een mooi bericht over een gift van de samenwerkende kerken in Lemmer. In de veertigdagentijd is gespaard voor het project met de titel “Bedden en broodbakovens voor Bulamu.”

Het project werd helaas flink gehinderd door de crisis. Veel activiteiten zijn niet doorgegaan, maar een mooi resultaat was er toch. De opbrengst voor de stichting is €4673,30. Wij zijn zeer blij met dit fantastische bedrag!

Brood delen

Bij de start zei Frits van der Heide: “Het succes van Bulamu brengt ook weer andere problemen met zich mee. Zo slapen er nog steeds veel kinderen op de grond en moeten er dus extra bedden en matrassen komen. Ook willen we graag zien dat het dorp zelfvoorzienend wordt en daarom gaan we broodbakovens bouwen om broden te bakken voor eigen gebruik en voor de verkoop. Dit wordt dan weer een onderdeel van het vakonderwijs.”

één reactie geplaatst

Reacties

  • frits schreef:

    prachtig bedrag. 40-dagen commissie hartelijk bedankt. Hiermee kunnen we weer wat voor de kinderen in Bulamu betekenen.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons