Nieuwe plannen
8 oktober 2021

Nieuwe plannen

Extra klaslokaal

Na ruim een jaar waarin we niet veel konden betekenen voor het kinderdorp, zijn er nu weer volop plannen gemaakt voor projecten op het kinderdorp Bulamu in Oeganda.

Zo is het nodig dat de secondary school gerenoveerd worden en geschilderd. De waterpomp was stuk gegaan ook hiervoor moet een nieuwe komen. Voor de meisjes is het zeer wenselijk in verband met de privacy en hygiƫne dat er alleen voor de meisjes een toiletblok wordt gebouwd. Ook moet er een hekwerk geplaatst worden tussen de meisjes- en jongenshuizen; dit is door de regering voorgeschreven. De realisatie van een basketbal- en volleybalveld is ook zeer gewenst. En graag willen we de scholen uitbreiden met een extra klaslokaal.

Kortom genoeg wensen om te realiseren. We gaan met uw hulp hiermee aan de slag!

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons