Renovatie secondary school
3 december 2021

Renovatie secondary school

School voor opknapbeurt

De school gebouwd in 2015 was nog nooit geschilderd en er was na 6 jaar gebruik ook enig herstelwerk noodzakelijk. Het was een wens van Joseph om deze school eens op te knappen, zodat die er weer fris uitziet en het voor de kinderen plezieriger wordt om hier les te krijgen.

School na opknapbeurt

Omdat op dit moment de scholen van de regering nog niet open mogen, gaf ons dat mooi de gelegenheid om de gehele school te schilderen van binnen en van buiten en de nodige reparaties uit te voeren. Het resultaat mag er zijn. In januari 2022 mogen de kinderen weer naar school en zijn ze van harte welkom in dit frisse gebouw.

Meer foto’s.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons