Gaasterland Wandeltocht op 1 mei
20 april 2022

Gaasterland Wandeltocht op 1 mei

De Gaasterland Wandeltocht wordt georganiseerd door Lionsclub Balk, ‘Tusken Mar en Klif’. De opbrengst van de wandeltocht komt geheel ten goede aan een tweetal goede doelen, namelijk Stichting ‘Bouwen met Bouma’s’ en Stichting ‘Kinderhulp Oeganda’. Beide stichtingen worden begeleid en gecontroleerd door Nederlandse vrijwilligers. De eerste realiseert in Zambia kleinschalige bouwprojecten, met name scholen en de tweede stichting helpt en ondersteunt kinderen en weeskinderen. Met je deelname aan de Gaasterland Wandeltocht steun je beide stichtingen! Met de koop van kaarten in de voorverkoop verdien je een leuke korting en ben je zeker van deelname aan dit gezellige en sportieve evenement, voor het goede doel.

Tot zondag 1 mei!

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits van der Heide schreef:

    leuke wandeltocht.
    Meedoen!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons