Bulamudiner geslaagd!
2 december 2022

Bulamudiner geslaagd!

Bulamudiner 2022

Het benefietdiner was zaterdag 12 november. Maar liefst 120 personen hadden zich opgegeven en waren aanwezig in opperbeste stemming. In een sfeervolle zaal schoven de mensen aan tafel en raakten met elkaar aan de praat. Het was een gemengd gezelschap met vrienden, bouwers, sponsoren, families en anderen die Bulamu een warm hart toedragen.

Bulamudiner 2022

Na een hartelijk welkom en een korte presentatie door Frits van der Heide kon het diner beginnen. Een heerlijk buffet in drie gangen werd verzorgd door de Beachclub. Tussendoor werd de muziek verzorgd door Charis de Bruin (zang), Stoffel Zandstra en Coen Mollema (begeleiding). Een prachtig optreden met muziek voor iedereen! We kunnen terugzien op een gezellige avond en een mooie opbrengst van maar liefst € 2150!

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frits ven ader Heide schreef:

    Het was erg gezellig en het eten prima.
    Goed gedaan René Engwerda

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons