Vergeten kinderen
8 december 2022

Vergeten kinderen

Vergeten kinderen

Er is een boekje van Ingrid van Diest met verhalen over de eerste kinderen die werden opgevangen door Joseph Lubega. Het zijn indrukwekkende levensverhalen. Het is soms bijna niet voor te stellen wat de kinderen allemaal meegemaakt hebben in hun soms nog maar korte leven.

In 2000 begon Joseph Lubega met het opvangen van wees- en straatkinderen in zijn huis en later in 2008 kreeg hij dankzij sponsoren een stuk grond en is het kinderdorp Bulamu ontstaan. Bulamu betekent nieuw leven. En nieuw leven is exact wat hij deze kinderen kon bieden.

Er zijn nog een aantal exemplaren beschikbaar. Wie graag een boekje wil, kan een berichtje sturen. Wij zorgen dan dat u een exemplaar krijgt. Frits van der Heide; fritsgeke@hotmail.com

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons