Gaasterlandwandeltocht op 7 mei
22 april 2023

Gaasterlandwandeltocht op 7 mei

De Gaasterland Wandeltocht wordt georganiseerd door Lionsclub Balk, Tusken Mar en Klif. De opbrengst van de wandeltocht komt geheel ten goede aan een tweetal goede doelen, waarvan één in het buitenland, namelijk Stichting Kinderhulp Oeganda en één lokaal goed doel, Stichting Voedselbank Zuidwest Friesland (Balk en Lemmer). Met je deelname aan de Gaasterland Wandeltocht steun je beide stichtingen! Met de koop van kaarten in de voorverkoop verdien je een leuke korting en ben je zeker van deelname aan dit gezellige en sportieve evenement, voor het goede doel.

Schrijf je nu in via de website. Tot zondag 7 mei!

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons