Bezoek aan Bulamu
28 april 2023

Bezoek aan Bulamu

Extra klaslokalen secondary school

Vrijdag 21 april ging onze voorzitter Frits van der heide samen met zijn vrouw Geke en neef, met dezelfde naam Frits van der Heide en zijn vriendin Gini, voor 10 dagen naar Het kinderdorp. Zij gaan daar alles wat er de afgelopen jaren allemaal gerealiseerd is met eigen ogen bekijken.

We hebben als stichting veel plannen gerealiseerd, wat een hele verbetering is voor de leefbaarheid op het dorp. Zo wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de bouw van 3 extra klaslokalen bij de secondary school (middelbare school).

Het zou mooi zijn als er bij de primary school (basisschool) ook nog extra klaslokalen kunnen worden gerealiseerd. Natuurlijk zullen we bij terugkomst het verslag van de reis op de site zetten. We houden u op de hoogte. Veel succes daar in het kinderdorp Bulamu!

Bekijk de foto’s van de klaslokalen.

één reactie geplaatst

Reacties

  • Frank Rother schreef:

    Ik heb het voorrecht om er jaarlijks (ook eind 2022) daar te zijn voor een bepaalde tijd en heb inderdaad gezien hoe de vooruitgang gaande is met de donaties vanuit Nederland via StichtingKinderhulpOeganda.

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Volg ons