Najaarsbrief 2023
28 oktober 2023

Najaarsbrief 2023

Najaarsbrief

Elk jaar is er tweemaal een nieuwsbrief over het werk van de stichting. Zo blijft u op de hoogte wat we doen.

Het laatste nieuws staat in de najaarsbrief. Er is veel gerealiseerd, naast het nieuwe leslokaal voor de middelbare school bouwen we nu ook maar liefst 4 leslokalen en een lerarenkamer bij de basisschool. Een hele uitbreiding! Ook wordt er door een groep jongens gewerkt aan een stuk landbouwgrond.

We hebben besloten om dit jaar geen Bulamu-diner te organiseren. Dat komt volgend jaar weer terug. Wilt u meer informatie of een presentatie over het project, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we het verschil maken!

Najaarsbrief 2023.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons