Zeilboot te koop voor Oeganda
8 mei 2024

Zeilboot te koop voor Oeganda

Overdracht zeilboot

Een open kielzeilboot is geschonken aan Stichting Kinderhulp Oeganda. Na het tekenen van de eigenaarsoverdracht, werd de handleiding en een windvaan voor de nog ongebruikte zeilboot Vision 600 overhandigd aan Frits van der Heide, voorzitter van de stichting. De eigenaren van voordewind-charter, Jan-Dirk van Nek en Elly Kusters hebben besloten om deze boot, compleet met zeilen en extra opties, incl. een op maat gemaakte kanteltrailer beschikbaar te stellen voor het werk van de stichting: het steunen van kinderdorp Bulamu in Oeganda door de bouw van huizen, scholen, toiletgebouwen en de hulp bij de voedselvoorziening en het onderwijs.

Deze open kielzeilboot, type Vision 600, gebouwd in 2009 is nog nooit in het water geweest. Het is gebruikt als demonstratieboot op boten-beurzen, o.a. Boot-Düsseldorf en Boot-Holland. Nadat enkele tientallen boten verkocht waren, is de handel gestopt, mede door de leeftijd van de eigenaren. De verkoopwaarde van deze volgens de CE-C norm gecertificeerde zeilboot was incl. alle extra’s € 22.000. Belangstellenden kunnen bieden op deze boot en zo hoopt onze ANBI-stichting er minimaal € 5.000 voor te krijgen en te bestemmen voor het kinderdorp Bulamu waar ongeveer 850 kinderen verblijven.

Hebt u interesse voor deze boot, stuur dan een bericht naar fritsgeke@hotmail.com, dan ontvangt u de technische gegevens met alle bijbehorende extra opties en een verslag van een zeiltest. Ook krijgt u een beschrijving waar en hoe u de boot kunt bezichtigen. En waar u tot uiterlijk 24 mei uw bod kunt uitbrengen.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons