Cheque van Wandeltocht Gaasterland
1 juni 2024

Cheque van Wandeltocht Gaasterland

Cheque wandeltocht

Dinsdag 28 mei hebben we de cheque in ontvangst mogen nemen van de Lions uit Balk. De Lions “Tusken mar en klif” organiseren elk jaar op de eerste zondag van mei de Gaasterland wandeltocht en met het resultaat ondersteunen zij goede doelen. Evenals de vorige twee jaren mochten wij ook dit jaar het goede doel zijn.

In eerste instantie werd uitgegaan van een resultaat waarbij wij 5.000 euro zouden kunnen ontvangen. Maar doordat de deelname zo onverwacht groot was hebben de Lions besloten om de twee gesponsorde stichtingen een groter bedrag te geven, elk maar liefst 7.500 euro. Wij waren zeer verrast en zijn daar dankbaar voor. Op dit moment kunnen we het sponsorbedrag goed gebruiken.

Een huis wat tijdelijk gebruikt werd als leslokaal konden we verbouwen tot één grote slaapzaal. Voor die slaapzaal willen we graag 30 stuks 3-laags stapelbedden met de bijbehorende 90 matrassen bestellen. Ook de leiding van het kinderdorp Bulamu is zeer blij met ons voorstel voor het aanschaffen van de bedden en matrassen.

Bekijk de foto’s.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons